Wie zijn wij

Suzanne en Nathalie, twee enthousiaste en creatieve moeders. Getrouwd met beide een leuke man en ook beide moeder van dochters; Nathalie van Sophie en Suze en Suzanne van Jenna, Nora en Saar.

Naast dat we al 14 jaar zingende zusters zijn bij een Gospelkoor in Almelo hebben we besloten onze talenten te bundelen en samen het avontuur aan te gaan... Het openen van een webshop in speelgoed. De Speelgoedschuit!

Speelgoed met een verhaal. Een BooTschap. Waarbij we letten op de voetafdruk voor onze wereld. We kiezen onze producten zorgvuldig. Waar het kan nemen we jullie mee in het verhaal achter een product.

Ook geven we graag handen en voeten aan onze Christelijke identiteit. Wij zoeken voor jullie de meest mooie en buikbare materialen voor in het gezin rondom christelijke thema’s en feestdagen. Wij geloven erin dat de eeuwen oude boodschap vanuit de bijbel ook vandaag levend en sprekend is voor onze kinderen. De kunst is om het anno nu op een eigentijdse manier aan te bieden zodat de booTschap voor hen gaat leven.

Suzanne en Nathalie van de Speelgoedschuit